Дел од Бутел денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска (петок) поради изведување на водоводен приклучок ф-300 мм на ул. Босна и Херцеговина (општина Бутел), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Босна и Херцеговина.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.