Дел од Аеродром половина ден без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

- во период од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од  дел од с. Долно Лисиче, после надвозникот десно накај с. Драчево, ул.1 (општина Аеродром)