Дел од Аеродром без вода

Поради промена на шибер во шахта ф 80 мм, без вода од 10:50 часот се корисниците од бул.„Јане Сандански“ згр.66, згр.68 и дел од ТЦ Бисер.

Прекинот во водснабдувањето ќе трае до за вршување на работите, информира ЈП Водовод и канализација - Скопје.