Дејгиди, луди млади години во Џез верзија

Аранжманот на оваа легендарна песна е визија на виртуозниот Никола Мицевски, кој во соработка со оригиналната Дани Димитровска, продолжуваат со возобновување на старите македонски песни, носејќи ги во нов, приемчив, уникатен звук. 

Дејгиди, луди млади години ја слушаме изведена во живо преку видео записот кој е достапен на јутјуб каналот на Дани.