Дефектот на ул. Варшавска е саниран

Од јавното претпријатие Водовод и канализација информираат дека уличниот дефект Ф-80мм на ул. Варшавска бб (во близина на СУГС Ѓорѓи Димитров) е саниран.

Водоснабдувањето е нормализирано во 12:15 часот.