Дефект остави без вода една скопска улица

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на огрлица од ф 300мм на бул. Македонско Косовска Бригада 10 бб, прекинато водаснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:10 час до завршување на интервенцијата.