Дефект на улица „Банско“ - корисниците без вода до санирање на дефектот

ЈП Водовод и канализација, Скопје известува за прекин во водоснабдувањето.

-На 06.12.2022 год., поради дефект на приклучна цевка на Банско 26, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:40 часот до завршување со санација на дефектот - информираат од претпријатието.