Дефект на шахта ќе остави дел од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека поради дефект во шахта, вентил во шахта од Ф-6/4 на ул.Манапо 5 во населба Карпош, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Манапо, Струма, Пелистерска, Огражден и Радика.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот до санирање на дефектот.