Давид е пронајден во Катланово

Потрагата по 28-годишниот Давид Илиев е завршена. За среќа, Давид е пронајден и блиските се заблагодаруваат за ангажманот во потрагата на Давид.

Давид во текот на денешниот ден беше пријавен за исчезнат, а семејството на Давид побара помош од јавноста за негово лоцирање.