Данела Арсовска со предност во Лисиче

Првите информации од гласачките места во скопската населба Лисиче покажуваат предност за Данела Арсовска.

Според податоците од аналитичкиот центар на ВМРО-ДПМНЕ во избирачкото место 2737 во Лисиче за Данела Арсовска гласале 413, а за Шилегов 83 гласачи.

Во избирачкото место 2736, 307 гласа се за Данела, а 89 за Петре Шилегов. Избирачко место 2737, Арсовска добила 413 гласа, а Шилегов 83.

Избирачко место 2738 во Лисиче, Шилегов добил само 39 гласа, наспроти 357 за Арсовска. 

Извор: Република