Дали некогаш сте пробле „тивок секс“?

Постојат и други начини освен да воздивнете гласно за да му покажете на партнерот колку уживате, особено ако куќата ви е полна, пренесува Прва.рс. Користете ги овие неколку трикови за да го зачините вашиот сексуален живот без и двајата да пуштите глас.

Не брзајте - ако сте во куќа полна со гости и роднини, ве советуваме да не брзате, или овој пат да заборавите на брзиот секс, затоа што постои добра шанса да срушите нешто или да ја треснете вратата премногу гласно и да го привлечете вниманието на домаќинството. Наместо тоа, организирајте место и време на состаноци (спална соба или бања) и изберете поза која нема премногу дејство. Позицијата на лотосот или лажицат поза е идеална за тивок секс.

Никако во кревет - И најдобриот кревет крцка кога се се предава на страстите. Затоа, заборавете на креветот и превртете се на подот или приближете се до ѕидот ако сакате да водите љубов во стоечка положба. Управувајте и импровизирајте.

Покријте ја устата - ако сакате дополнително да го зачините сексот, покријте се едни со други со дланката на устата или уште подобро - замолчете го партнерот со бакнеж. Комуницирајте со очите. Ова може да се претвори во жешка игра, па дури и да преземе елементи на доминација (секако ако и двајцата се согласувате).