Дац: Блокадите најдобро се рушат со народ, ама...

Актерот Драган Спасов Дац, со коментар за блокадите во главниот град. 

Тој на својот Фејсбук профил напиша: „Блокадите најдобро се рушат со народ, ама треба да има народ...“.