Да донираме: Потребни сме му на малиот Дамјан за целосно да ја заборави тишината

На малиот Дамјан Поповски потребна му е помош од сите добронамерници за да може повторно да слуша. Тој на 18-ти декември треба да има операција за која потребни се 12.000 евра. Бидете хумани и донирајте за малиот Дамјан.