Во помалку од 3 минути, авторот на филмот прикажа колку луѓето се оттуѓија едни од други, но и колку несреќа тоа оттуѓување може да донесе на сметка на окупираноста со модерните технологии. 

Видеото ќе ви покаже колку сме опседнати со технологијата и виртуелниот свет. Филмот тешко се прераскажува, но откако ќе го погледнете, обидете се барем на половина час да се „исклучите“ од виртуелниот свет и да го живеете животот.