Clear View Бизнис Тренинг Центар доделува две целосни стипендии за HR Академија во вредност од 1.600 евра

Повикот за стипендии за есенската генерација за 2019/20 година за HR Академијата е отворен. Доделуваме две целосни стипендии во вредност од 1.600 евра и две делумни стипендии во вредност од 800 евра

Стипендиите се однесуваат на предавањата, материјалите и менторирањето во временски период од 9 месеци, од октомври 2019 до јуни 2020 година.

Како да аплицирам?

  • Побарајте ја апликацијата за стипендија на меилот Info@clearview.com.mk и пополнетата апликација за стипендија заедно со Вашето CV пратете ја најдоцна до 27 септември.

Aкадемијата е подготвена од HR професионалци за следните генерации на HR лидери!  Искористете ја оваа можност и станете дел од десетата генерација. Тимот на предавачи е составен од експерти во различни области на HR. Тие се HR менаџери кои секојдневно се соочуваат со предизвиците кои ги носи оваа професија.

Детали за стипендиите и академијата ќе најдете на официјалниот сајт.

За сите дополнителни информации обратете се на info@clearview.com.mkmakedonka.berberu@clearview.com.mk и 077 579 118.