Четири лесни рецепти за брз саботен ручек

Погледнете го новото видео на Tasty, доколку немате идеја што да зготвите за денешниот ручек. 

Паста, печени ракчиња, пица со пилешко или карамелизирани копани, кој е вашиот избор?