Кучињата имаат поголема сообраќајна култура од некои луѓе, а доказ за тоа е оваа фотографија направена во Кисела Вода на крстосница.

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам

Јасно може да се види дека овие кучиња чекаат зелено светло на семафорот. Додека за некои ова е цел за потсмев другите се сосема уверени дека животните се далеку посвесни од луѓето.