Откако замина на самиот почеток на јануари, една од нашите докажани модели Јована Нешова направи одличен пробив на Азискиот пазар.

Досега беше ангажирана на многу проекти помеѓу кои за кампањата Broken Dolls, новиот лукбук за престижниот бренд Vifille, како и кампањата за италијанскиот бренд Omas Gioielli.

Неколку пати е прогласена за лице на годината. Ова се дел од нејзините фотографии: