Чао 2020, ќе те испратиме со стил!

Последниот настан во организација на МКЦ Скопје оваа година е закажан за вечерва, 31 декември со почеток од 20 часот, лоциран на малите екрани насекаде. Програмата Чао 2020 може да ја следите на социјалните мрежи на МКЦ (facebook и youtube) и премиерно на локалната телевизија Едо.

Настапуваат: Vlad Ilich, Дина Јашари, Суперхикс, Funk Shui, Културен центар 750, Висар Етеми, Fat Cacko & Fat Kitchen, Dope Kukjata, Marko Dejanović, Rush To Relax, Atheist Rap, DJ FITZ, Shock Troopers, Aleksandar Veliki, Stojche, Zulu 3.4, Васко Атанасоски.

Останете со МКЦ и вечерва, да ја испратиме 2020 со стил!, порачуваат од МКЦ.