Центар, Карпош и Кисела Вода утре со прекини на струја

Поради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

на ден 11.06.2021 година (петок):

  • од 08:00 до 14:00 часот,   корисниците од делови  од улиците: Томе Стефановски и  Славка Димкова во нас. Драчево. (Општина Кисела Вода)

  • од 08:00 до 15:00 часот,   корисниците од   дел од  ул. 166. (Општина Центар)

  • од 08:30 до 10:30 часот,  корисниците од  делови од улиците: Иван Цанкар, Бела Краина и Франц Месеснел  во нас. Влае. (Општина Карпош)

  • од 09:00 до 13:00 часот,   корисниците од  ул. Петар Поп Арсов бр. 40.  (Општина Центар)

  • од 09:15 до 13:30 часот,  корисниците  од  ул. Радика, зграда број 1 и ул. Огражден, згради број 1,  2 и  3.  (Општина Карпош)

  • од 11:30 до 14:30 часот,   корисниците од  дел  од  ул. Франц Прешерн.  (Општина  Карпош)