Центар и Кисела Вода утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре 4.10.2022 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од ул. Орце Николов лоцирани на потегот од ул. Рузвелтова до ул. Алберт Ајнштајн. (општина Центар)

- во периодот од 14.30 до 15.30 часот, корисниците од ул. Саса – подулица 32 во населба Пинтија. (општина Кисела Вода)