Целосно видео од вчерашното запросување на Јана

Јана Бурческа ќе ја памети Евровизија засекогаш. Македонската пејачка објави јавно дека го очекува првото дете, но доби и предлог за брак пред милионската евровизиска публика.

Погледнете го моментот кога Александар ја побара раката на Јана.