Целосно реконструирана улица „4“ во Долно Лисиче

Целосно реконструирана улица „4“ во Долно Лисиче.

- Поставивме нов тампон и нов слој асфалт.  Продолжуваме да инвестираме во подобрување на условите на граѓаните - информираше градоначалникот на општината Аеродром, Златко Марин.