Најпознатата балканска дива Цеца на 25 март најави концерт во Скопје. Концертот ќе се одржи во Арената „Борис Трајковски“ со почеток 21 часот. 

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се може да се набават по промотивна цена.