Бура од емоции: Џамбазов се збогува со Балашевиќ (ВИДЕО)

Со стиховите од неговата песна „Словенска“, Игор Џамбазов му испрати последен поздрав на Ѓорѓе Балашевиќ.

Ќе ве облеат емоциите од прекрасниот вокал на Игор и тагата по смртта на големата ѕвезда.