Булеварот Христијан Тодоровски Карпош добива зеленило

Екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ почнаа со активности за подигнување на булеварско зеленило на новиот булевар Христијан Тодоровски Карпош во општина Бутел. 

Running sport media | Nike SB and Parra have teamed up for Tokyo 2021 , Fitforhealth