Освежувачкиот вкус на банана, во комбинација со плазма кекс ќе ве воодушеви…

СОСТОЈКИ:

300 гр плазма кекс

4 лажици млеко

1 јајце

100 гр шеќер

30 гр какао во прав

СОСТОЈКИ ЗА БЕЛИОТ ДЕЛ:

250 гр маргарин

3 лажици млеко

150 гр шеќер

150 гр кокос

2 банани