Bounty чоколатца готови за 15 минути

Ако се љубители на благо и особено уживате сами да приготвувате, пробајте го овој брз и едноставен рецепт чиј краен резултат е... пробајте да не претерате.

Потребни состојки:

100 г кокос
50 г шеќер во прав
50 г млеко во прав
50 мл слатка павлака

За преливот:

100 г чоколадо
2-3 лашици масло