Борко Ристовски со порака до граѓаните: Како да го победиме коронавирусот? (ВИДЕО)

Борко Ристовски ниту утрово не го пропушти својот тренинг. Не му пречеше ниту снегот на Водно, но од таму испрати важна порака до македонските граѓани.

-Завршувам со мојот утрински кардио-тренинг, во самоизолација на Водно. Мора сите да останеме здрави за да го победиме овој вирус. Затоа мојата порака е: „Останете здрави, вежбајте секаде каде што можете да вежбате, меѓутиа во изолација и да не го заборавиме најважното – да помогнеме на македонската економија, купувајте македонски производи“, порача тој.