Борче за туморот на мозок: Ова Угринче ќе го среди за секунда

Кавадарчанецот Борче Стаменов од „Донирај компјутер“ се огласи на твитер по повод смртта на неврохирургот Jовица Угриновски

-Кога 2003 ми беше дијагностициран тумор на мозок, Чепреганов рече: Ова Угринче ќе го среди за секунда. Денес читам дека и Угриновски починал. Тоа дуо е причината поради која денес дишам и живеам. Вечна слава докторе! - напиша Стаменов.