Сакате ли да процветате на финансиски план, тогаш внимавајте во каков паричник ги држите парите.

Овие пет бои се совршени за многу успех во однос на финансиите.

Црвена – одамна е познато дека оваа боја привлекува богатство во изобилие. Оваа боја мошне брзо ја неутрализира негативната енергија.

Темно сина – оваа боја исто така симобилизира многу пари.

Црна – во овој паричник би требало да ги чувате парите, ако сакате да привлечете добросостојба во животот.

Кафена  - оваа боја носи богатство и најчеста е кај паричниците. Носете ја за да имате повеќе пари.

Зелена – оваа боја е одличен избор доколку сакате нов финансиски почеток, без оглед на тоа што ви се случувало во минатото.