Бизарен, но многу популарен машки фетиш

Расте бројот на мажите кои на своите парнтерки им дозволуваат да имаат секс со други мажи.

Зошто е тоа така, уште не е јасно, но психолозите наведуваат дека можеби станува збор за потисната бисексуалност, односно за желбата мажот да има однос со друг маж или пак припадниците на посилниот пол едноставно се горди на ослободената сексуалност на нивните партнерки, пишува „Индепендент“.

Бројот на онлајн заедниците посветени на оваа тема постојано расте, а статистичките податоци на компанијата „Гугл“ за претходната недела покажуваат дека пребарувањето за овој фетиш го достигнала максимумот – скоро за двапати е поголема во последните 12 години.

Една од корисничките на интернет објаснува дека нејзиниот сопруг ја охрабрил да спие со човекот кој претходно двајцата го избрале, и на крај го сторила тоа.

– Го побарав сопругот вечерата, тресејќи се целата. Тој беше одушевен, сакаше да го знае секој детал. Кога дојдов дома, му раскажав. Тој се возбуди. Имавме одличен секс – изјави таа, додавајќи дека шест месеци подоцна нејзиниот сопруг уште нема ништо против нејзината врска со друг маж.