“Bionda band” вечерва во 23.55 настапуваат со нивниот богат репертоар исполнет со безвременски македонски и странски рок хитови во Хавана.

Бидете дел од летната приказна на Хавана и уживајте во музиката со ладна пијачка.

Пијачки 50% попуст

Влез: Слободен