„Бимилк“ ќе им одаде признание на најуспешните фармери за рекордни резултати во производството на сурово квалитетно млеко

Во чест на своите фармери-кооперанти, компанијата „Бимилк“ денеска ја организира традициоанлната церемонија „Ден на фармери рекордери на Бимилк“. 

На манифестацијата во винаријата „Чифлик“ во Битола најавено е присуство на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски. Целта на настанот е „Бимилк“ да им одаде почит и признание на најуспешните фармери кои во изминатата година забележале рекордни резултати во производството на сурово квалитетно млеко.

Dunk Low Pro Sb Loden Dark Black Loden 304292-301