БИМАС 2018

Во Музејот на Град Скопје вечер во 20 часот свечено ќе биде отворено биеналето на македонската архитектура БИМАС 2018.

На биеналето ќе бидат претставени проекти и реализации од областа на архитектурата, урбанизмот како и внатрешната архитектура и дизајн.

nike air max 1 sale