Биди дел од најголемата шопинг манија во градот

Во тек е најголемата шопинг манија во градот. Традиционално, како и секоја година август месец е резервиран за Garage Sale, а оваа година, Ramstore Mall одлучи истиот да трае цел месец со цел избегнување на гужвите и запазување на протоколите за заштита од коронавирус.  

Garage Sale е нашиот омилен настан. Настан кој нуди широк асортиман на содржини, наменети за сечиј вкус, а збогатени со неверојатни попусти.

Преостануваат уште две недели до крајот на најголемата шопинг манија во градот. Посетете го Ramstore Mall, нашиот Центар во Центар, почитувајте ги препораките за заштита од корона вирусот и искористете попусти до неверојатни 70%.