Без вода жителите на улиците „Боривое Милошевски“, „Димче Милошевски“ и „Перо Наков“

Денеска поради уличен дефект од ф-100 на улицата Боривое Милошевски 31 прекинато водоснабдување ќе има за корисниците од улиците „Боривое Милошевски“, „Димче Милошевски“ и „Перо Наков“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9,30 часот до завршување.