Без вода жителите на улицата „Партизански пат бб“

Поради дефект без вода ќе бидат жителите на улица „Партизански пат бб“ и улица „Илија Ристевски“.

„Ве известуваме дека на ден 14.08.2019 година поради учичен дефект на улица „Партизански пат бб“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица и улица „Илија Ристевски“ од 11:00ч до завршување“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.