Без вода утре неколку улици во Центар

Без вода утре од 9:30 часот ќе останат дел од корисниците од улиците „50-та Дивизија“ и „Јордан Мијалков како и  училиштето „Панче Караѓозов“ и Министерство за здравство.

Од Дежурно-информативениот Центар на ЈП Водовод и канализација-Скопје соопштија дека прекинот со вода е поради водоводен приклучок ф-100мм на улицата „Јордан Мијалков“ и ќе трае се до завршување на зафатот. 

air max 90 essential sale