Без вода утре дел од населбата Водно

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на улицата „50 Дивизија“ од бр.27 до 31 и угостителскиот објект „Јавна соба“.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на улицата „50 Дивизија“ бр. 29 во населба Водно.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато се до санирање на дефектот.