Без вода неколку улици во Скопје

Поради дефект во шахта (промена на вентил ф 5/4“) на улица „Емил Зола“ бр.9, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Емил Зола“, „Виктор Иго“, „Невена Георгиева Дуња“, „Драга Стојановска“, „Мишко Михајловски“ и дел од „Иван Козаров“.

Од ЈП Водовод и Kанализација-Скопје информираат дека прекинит со водоснабдувањето ќе биде од 10:40 часот до завршување со активностите.