Без вода корисниците на улицата „Јордан Мијалков“

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на приклучна цевка од ф – 1 цол на ул. „Јордан Мијалков“ бр.64, во периодот од 9 часот па до отстранување на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од ул. „Јордан Мијалков“, како и објектот на поликлиниката „Неуромедика“ (општина Центар).