Без вода корисниците на дел од улиците „Ферид Бајрам“ и „Мара Маждуречка“

Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улиците „Ферид Бајрам“ и „Мара Маждуречка“.

Прекинот во водоснабдување, како што посочуваат од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје, е поради дефект на приклучна цевка ф - 1“ на „Ферид Бајрам“ 25а.