Без вода корисниците на дел од булевар Србија

Денеска поради промена на затворач ф-80 мм на бул. Србија (во близина на мостот), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од булеварот, односно индустриската зона.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.