Без вода корисници од улица „Варшавска“ во Тафталиџе

Без вода денеска од 10 часот се корисниците од улица „Варшавска“ во населбата Тафталиџе.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради дефект од ф-100м на улицата „Варшавска“ 8.