Без вода една улица во Скопје

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска , поради уличен дефект ф-80 на ул.Тодор Чангов 19 бр.3, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Тодор Чангов. 

Прекинот е од 10:00 часот, а ќе трае до завршување со санација на дефектот.