Без вода една улица од општина Центар

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација,  ги известува граѓаните дека денеска без вода ќе остане една улица. 

Заради уличен дефект ф 150 мм на ул. Народен Фронт, раскрсница со Франклин Рузвелт во Општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Народен Фронт од 09:00 часот до санирање на дефектот.