Без вода денеска жителите на село Копаница

Од 8:30 часот без вода за пиење ќе бидат жителите на село Копаница.

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека поради чистење на резервоарот во село Копаница, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ова село.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до завршување со работните активности, се наведува во соопштението.