Водовод ве известува дека на ден 12.01.2018 год. поради уличен дефект ф80мм на ул.Востаничка 58, без вода ќе бидат корисниците на ул.Востаничка од бр.40 до бр.58 до санирање на дефектот.

Телефон за информации: 023073010