Без вода денеска улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“

Без вода денеска ќе останат корисниците од улица „Димо Хаџидимов“ и дел од улица „Божидар Аџија“.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“, прекинот во водоснабдувањето е поради преповрзување на стара со нова мрежа ф 200 на улица „Димо Хаџидомов“ бб.